Ajacieden in het buitenland #6: Eerste Premier League goal voor Ziyech

Naast een prima 5-2 overwinning van Ajax afgelopen zaterdag waren er uiteraard nog veel meer wedstrijden in de voetbalwereld. Wat hebben de Ex-Ajacieden deze week gedaan?

Chelsea

Hakim Ziyech maakte zaterdag zijn basisdebuut voor Chelsea in de Premier League. Na zijn Champions League-doelpunt en goede spel afgelopen week werd hij aardig gewaardeerd bij de Chelsea-fans, en dat is alleen maar beter geworden. De middenvelder speelde een goede wedstrijd en opende na 27 minuten de score tegen Burnley. Na rust gaf hij ook nog een assist op Werner.

FC Barcelona

Het Barcelona van Ronald Koeman begon met Frenkie de Jong in de basis tegen Deportivo Aláves. Sergiño Dest begint op de bank, maar hij viel wel in. Barça speelde opzich een prima pot, maar de bal wilde er maar niet in, waardoor het eindigde in 1-1. De Spaanse grootmacht staat nu 12e in de competitie.

Crotone

Lisandro Magallán speelde met zijn Crotone tegen Champions League-tegenstander Atalanta Bergamo. De oud-Ajacied moest genoegen nemen met een 1-2 nederlaag.