Mooie kiekjes van Cuenca, Meleg en Wang

Bron: ajax1.nl

Onze fotograaf is altijd druk in de weer om de mooiste plaatjes te schieten in de Amsterdam ArenA of op sportpark De Toekomst. Vandaag was hij weer aanwezig om Ajacieden op de foto te zetten. Omdat er een aantal spelers een individueel trainingsprogramma volgden werd de selectie aangevuld met spelers van Jong Ajax. Ajax1.nl zette voor u de leukste foto’s op een rijtje.

Isaac Cuenca vond het geen probleem om even te lachen naar het vogeltje. De rechtsbuiten voelt zich klaar om aankomende zondag te spelen tegen Roda JC. De huurling van FC Barcelona kan dan zijn debuut maken voor Ajax in de Amsterdam ArenA. De Spanjaard zal een half jaar spelen in het shirt van Ajax, voordat hij weer een gooi doet naar een basisplaats in de Catalaanse topploeg.

Onze site staat vol met berichten over deze Servische voetballer. Na ontzettend veel geruchten kunnen we Dejan Meleg dan eindelijk vastleggen terwijl hij een Ajax-embleem op de borst heeft. Deze nieuwkomer zal vooral zijn speelminuten pakken bij Jong Ajax, maar wie weet zien we hem dit seizoen al schitteren in de hoofdmacht van ons Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/mooie-kiekjes-van-cuenca-meleg-en-wang/