Het gaat weer goed met Miralem Sulejmani

Bron: ajax1.nl

De stift tegen AZ. De boogbal in de kruising tegen NAC. De penalty tegen Feyenoord. Een rake poging met rechts tegen Roda JC. En in de laatste Europa League-wedstrijd twee beslissende goals tegen Anderlecht. Het gaat weer goed met Miralem Suljemani. De Serviër scoorde in de laatste negen wedstrijden liefst acht keer voor Ajax en lullige goaltjes waren het niet.

,,Het grote verschil is dat ik nu een hele reeks wedstrijden achter elkaar speel”, zegt Sulejmani in het AD. ,,Dat geeft vertrouwen.”

Een dag nadat Sulejmani namens Ajax het laatste zetje heeft gegeven aan Anderlecht uit de Europa League, is het een drukte van jewelste op De Toekomst, het trainingscomplex tegenover de Arena. Het is talentendag en de topper tegen PSV staat op het programma. Dat nodigt uit.

De wissels uit het Europa League-duelmet Anderlecht doen positiespel op het veld, de basiskrachten trainen binnen. ‘Mickey’ Sulejmani schenkt een ieder zijn traditionele knipoog, al heeft hij niet best geslapen, zegt hij. ,,Als je zo laat gespeeld hebt, duurt het meestal wel even voordat je de slaap te pakken hebt.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/het-gaat-weer-goed-met-miralem-suljemani/