Kortom - Nasri acht weken uit roulatie, Johansson weg

Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Samir Nasri ligt er acht weken uit, zo liet hij weten op zijn Twitter-account ? De Fransman kreeg in het duel met Newcastle United (0-2 winst) een schop van Mapou Yanga-Mbiwa ? Hij liep daardoor een knieblessure op en moest per brancard het veld verlaten ?

? Emil Johansson verruilt FC Groningen voor het Noorse Sandnes Ulf ? De Zweedse linksback had in Groningen nog een contract tot 2015, maar kwam amper aan spelen toe ? Hij keert terug naar de Noorse competitie, waar hij eerder voor Molde FK speelde, alvorens hij naar Nederland kwam ?

? Een opvallende transfer in het vrouwenvoetbal: Anouk Hoogendijk (foto) verruilt Ajax voor Arsenal ? De 28-jarige verdedigende middenvelder tekent voor één seizoen in Londen ? In juli 2012 kwam Hoogendijk over van FC Utrecht ? Hoogendijk is 94-voudig international en speelde eerder al in Engeland bij Bristol Academy ? De competitie begint in april ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kortom-nasri-acht-weken-uit-roulatie-johansson-weg.htm