Kortom - Ulmer breekt been tegen Ajax, chaos op Cyprus

Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Andreas Ulmer zal met iets minder plezier terugdenken aan de return tegen Ajax ? De linksback ging donderdag in de 78ste minuut van het Europa League-duel (3-1) naar de kant ? Onderzoek heeft uitgewezen dat hij een kuitbeen heeft gebroken ? Voor het herstel staat zes weken, zodat Ulmer de twee kwartfinalewedstrijden tegen FC Basel zeker mist ?

? Naar aanleiding van de ontplofte bom onder de auto van internationaal scheidsrechter Leontios Trattos heeft de Cypriotische bond besloten alle wedstrijden van zaterdag te schrappen ? Volgens Ton Caanen, de Nederlandse trainer van Aris Limassol, is een link tussen voetbal en de bomaanslag zeer waarschijnlijk ? 'Sowieso is er veel onvrede over de scheidsrechters op Cyprus. Voetbal is hier politiek, tijdens veel wedstrijden word je gewoon voor de gek gehouden waar je bij staat' ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kortom-ulmer-breekt-been-tegen-ajax-chaos-op-cyprus.htm