Moisander en Serero fit, ook Tete bij selectie

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Frank de Boer heeft zijn 19-koppige selectie voor het eventuele kampioensduel met ADO Den Haag bekendgemaakt. Niklas Moisander en Thulani Serero zijn fit en zitten ook in de selectie. Wel valt er zondag nog één naam af, er is een kans dat dat de naam van Moisander of Serero is wanneer een van hen toch niet wedstrijdfit blijkt te zijn. 

Verder zit ook rechtsback Kenny Tete bij de selectie. Het is de eerste keer dat de verdediger wordt opgeroepen. Hij vervangt de geschorste Ricardo van Rhijn in de selectie. Van Rhijn zal in de basis worden vervangen door Ruben Ligeon. Door het ontbreken van Daley Blind (schorsing) zit er geen echte vervanger voor Nicolai Boilesen op de bank, maar Tete speelt in Jong Ajax ook vaak linksback. Mocht de blessuregevoelige Boilesen dus geblesseerd raken, is het mogelijk dat Tete zijn debuut maakt op de linksbackpositie.

Selectie:

Kenneth VermeerNiklas MoisanderChristian PoulsenMike van der HoornLerin DuarteKolbeinn SigthórssonBojanJoël VeltmanNicolai BoilesenDavy KlaassenLasse SchöneJasper CillessenStefano DenswilThulani SereroRuben LigeonLesly de SaJairo RiedewaldRicardo KishnaKenny Tete

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/moisander-en-serero-fit-ook-tete-bij-selectie/