Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Dodô vervolgt zijn loopbaan bij Internazionale ? De Milanese grootmacht neemt de linkerverdediger voor negen miljoen euro over van AS Roma ? Dodô (22) was in Rome overbodig geraakt door de komst van Ashley Cole ?

? Filip Djordjevic vervolgt zijn loopbaan bij Lazio ? De 26-jarige spits komt transfervrij over van FC Nantes, waar zijn contract was afgelopen ? Bij Lazio is op dit moment de Nederlandse verdediger Edson Braafheid op proef ?

? Gareth Barry blijft bij Everton ? De middenvelder komt over van Manchester City en tekende een driejarig contract op Goodison Park ? Het afgelopen seizoen werd Barry door Everton al van City gehuurd ?

? Ajax is nieuwe contracten overeengekomen met Django Warmerdam (18) en Aschraf El Mahdioui (18) ? Beide middenvelders tekenden bij tot medio 2016, met een optie op nog een seizoen ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/transferdagboek/kortom-inter-strikt-dodo-ajax-legt-talenten-vast.htm