Ajax doet studie naar staanplaatsen in de Arena

Bron: www.ajaxlife.nl

Uitvakken hebben tegenwoordig vaak staanplaatsen. Werkt prima.© De Brouwer

Er wordt door Ajax onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om staanplaatsen te introduceren in de Amsterdam Arena. Dit vertelde Jeroen Slop tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA). Het is niet bekend wanneer een conclusie kan worden verwacht.

Tijdens de AVA staan diverse formele zaken op de agenda, zoals goedkeuring van de jaarcijfers en dit keer de herbenoeming van de commissarissen Hans Wijers en Theo van Duivenbode. Grote kans trouwens dat Wijers wel toehapt als D66 met hem begint te flirten. Maar in hun hart houden de aandeelhouders ook gewoon van Ajax en dus hoor je wel eens wat leuke dingen, vooral tijdens de vragenrondjes.

Wat we met z'n allen echt onthouden is dat Ajax een studie doet naar staanplaatsen in de Amsterdam Arena. Financieel directeur Slop noemde hierbij de sfeervakken F-side en Vak410 als voorbeeld van vakken die kunnen worden uitgerust met staanplaatsen. De regels van de KNVB zijn geen enkel probleem, maar de Uefa tolereert geen staanplaatsen tijdens Europese wedstrijden. Hier bestaan gelukkig oplossingen voor.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16531