Savastano toch in voorlopige groep NL U19

Bron: www.ajaxshowtime.com

Mauro Savastano zit toch in de voorlopige selectie van Oranje U19 voor het EK in Griekenland komende zomer. De linksback zou het nieuwe seizoen beginnen bij het eerste elftal van Ajax, maar de KNVB meldt dat hij mogelijk toch richting Zuid-Europa moet. 

Frank de Boer meldde tijdens de persconferentie van een week geleden dat hij Donny van de Beek en Savastano nodig had tijdens de voorbereiding. Van de Beek wordt samen met Riechedly Bazoer en Jaïro Riedewald inderdaad niet vrijgegeven, Savastano dus wel.

De verandering zou te maken kunnen hebben met de mogelijke komst van Mitchell Dijks, waarmee Ajax momenteel druk bezig is. De back van Willem II heeft een driejarige verbintenis voorgeschoteld gekregen. Savastano kan dan eventueel naar het EK, samen met Richairo Zivkovic, Abdelhak Nouri, Stan van Bladeren, Terry Lartey-Sanniez, Leeroy Owusu en Damon Mirani, die allen ook in de voorselectie zitten.

De selectie:Keepers: Stan van Bladeren (Ajax), Joël Drommel (FC Twente), Yanick van Osch (PSV)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88011/savastano-toch-in-voorlopige-groep-nl-u19