Traoré terug in wedstrijdselectie, Cerny nog niet

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Bertrand Traoré zit voor het eerst sinds de winterstop weer bij de selectie van Ajax. De aanvaller was met zijn land Burkina Faso actief op de Afrika Cup. Daar werd hij verkozen in het elftal van het toernooi. Afgelopen week keerde hij weer terug bij Ajax.

Vaclav Cerny zal tegen Sparta nog niet van de partij zijn. De concurrent van Traoré is sinds vorige week weer helemaal hersteld van zijn slepende rugblessure, maar zal volgens Bosz waarschijnlijk eerst weer wedstrijdritme op moeten doen in Jong Ajax. Daar kwam hij vorige week ook in actie. Destijds werd hij wel doormidden geschopt door een tegenstander en verliet hij het veld. Die blessure leek mee te vallen, maar de precieze staat daarvan is onbekend.

Verder kent de selectie geen verrassingen:

Andre OnanaDiederik BoerKenny TeteJoël VeltmanDavinson SanchezDaley SinkgravenHeiko WestermannNick ViergeverMatthijs de LigtJairo RiedewaldDavy KlaassenLasse SchöneFrenkie de JongHakim ZiyechDonny van de BeekAbdelhak NouriBertrand TraoréAmin YounesMateo CassierraKasper DolbergJustin Kluivert

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/02/11/traore-terug-wedstrijdselectie-cerny-nog-niet/