JA verslaat NEC opnieuw en is koploper

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandagavond het inhaalduel met NEC Nijmegen winnend afgesloten. Op Sportpark de Toekomst waren de beloften, die wél nog voor de titel strijden, de verdiende winnaar: 1-0. 

De Ajacieden versloegen NEC Nijmegen al eerder met 2-0, maar door een fout van de KNVB inzake een schorsing van Jong Ajacied Teun Bijleveld werd duel maandag overgespeeld. Met Kostas Lamprou, Luis Manuel Orejuela, Noussair Mazraoui en Mateo Cassierra onder meer in de gelederen speelde Jong Ajax een daverende eerste helft.

Spectaculair was het niet, maar beter waren de jongelingen wel. NEC creëerde niets en Jong Ajax kwam verdiend op voorsprong. De Nijmegenaren verdedigden belabberd uit, de bal kwam bij Dennis Johnsen, die de bal in de verre hoek krulde: 1-0. Even daarvoor kwam Azor Matusiwa goed weg. De controlerende middenvelder keerde terug van een schorsing, schopte NEC-speler Calvin Verdonk doormidden, maar kreeg slechts geel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112138/ja-verslaat-nec-opnieuw-en-is-koploper