‘Napoli meldt zich officieel voor Ajax-aanvaller’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

‘De topclubs blijven de deur platlopen bij Ajax’, zo schrijft De Telegraaf woensdagochtend. Volgens de krant heeft Napoli heeft zich nu officieel bij Ajax gemeld voor David Neres. Eerder toonden de Italiaanse topclub interesse in Hirving Lozano van PSV.

Ajax heeft deze transferperiode al afscheid moeten nemen van Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Lasse Schöne, maar er moet gevreesd worden voor het vertrek van nog meer dragende spelers. Donny van de Beek wordt de afgelopen tijd nadrukkelijk in verband gebracht met Real Madrid en voor Neres is interesse van Atletico Madrid, Manchester United en nu dus Napoli.

Het is niet bekend hoeveel geld de Italianen overhebben voor de komst van de 22-jarige Braziliaan, die nog een contract tot 2022 heeft in de Johan Cruijff Arena. Eerder zei Marc Overmars tegen Voetbal International dat er één club concreet was voor de buitenspeler, maar wilde geen club noemen. “Daar gaan we dan over praten, maar het is wel de bedoeling dat wij als Ajax leidend zijn”, zei de directeur voetbalzaken.

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/napoli-meldt-zich-voor-neres/