Ajax bevestigt: Klaassen is weer Ajacied

Bron: www.ajaxshowtime.com

Davy Klaassen is officieel weer Ajacied. Via de officiële kanalen bevestigt de club dat de middenvelder na drie seizoenen weer terugkeert op het oude nest. Hij neemt rugnummer zes over van Donny van de Beek, die in september naar Manchester United vertrok.

Het hing al een aantal dagen in de lucht, maar maandagmiddag bevestigt Ajax de terugkeer van de 27-jarige middenvelder, die voor een vaste transfersom van elf miljoen euro overkomt van Werder Bremen. Via bonussen kan het bedrag nog oplopen tot veertien miljoen euro. Klaassen tekent een contract dat hem tot en met juni 2024 in Amsterdam houdt. 

Van 2011 tot en met 2017 was de 27-jarige Oranje-international ook al actief in Amsterdam. In die periode kende hij vele sucessen. Zo werd hij drie keer kampioen, won hij een Johan Cruijff Schaal en werd in 2017 de Europa League-finale bereikt. Op individueel vlak presteerde Klaassen ook goed met 55 goals en 38 assists in 180 duels.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134663/ajax-bevestigt-klaassen-is-weer-ajacied