Vermoedelijke opstelling Ajax! Volg de wedstrijd Ajax – Besiktas live via ons X kanaal en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt donderdagavond de eerste wedstrijd voor de Europa League. tegenstander is het Turkse Besiktas van Giovanni van Bronckhorst. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitter (X) account en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom bijgaande tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via X weet te voorspellen en ons beiden volgt op dit social media kanaal.

De wedstrijd van aanstaande donderdag is in Engelse handen. De relatief onervaren John Brooks is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter voor deze wedstrijd Hij floot slechts een keer eerder een wedstrijd in de Europa League. In oktober vorig jaar eindigde de wedstrijd tussen FC Sheriff en Servette FC in een 1-1 gelijkspel. Brooks zal worden geassisteerd door Simon Bennett en Daniel Robathan als grensrechters, terwijl Tim Robinson de rol van vierde offical zal vervullen. Stuart Atwell is aangesteld als VAR.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/09/24/volg-de-wedstrijd-ajax-besiktas-live-via-ons-x-kanaal-en-win/