Ajax met De Zeeuw en Emanuelson tegen PSV

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ajax kan zaterdag in de beladen topper tegen PSV beschikken over Demy de Zeeuw en Urby Emanuelson. Beide Amsterdammers meldden zich eerder deze week geblesseerd af voor de oefeninterland van Oranje tegen Turkije, maar zijn weer fit. De Zeeuw had last van zijn rug, Emanuelson kampte met een blessure aan zijn bovenbeen.

Trainer Martin Jol maakte vrijdagmiddag zijn wedstrijdselectie bekend. Aras Özbiliz van Jong Ajax maakt deel uit van de selectie. Jol kan in de ArenA niet beschikken over de geschorste André Ooijer. Oleguer (bovenbeen) en Florian Jozefzoon (dikke knie) zijn ook niet inzetbaar, net als de al langer geblesseerden Kenneth Vermeer en Nicolas Lodeiro.

Aanvoerder Luis Suarez meldde zich vrijdag kort na de training weer in Amsterdam. De aanvaller speelde woensdag met Uruguay tegen Chili. Suarez kan volgens Jol zaterdag ondanks de lange terugreis 'gewoon' spelen.

De volledige selectie ziet er als volgt uit:

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113345/Ajax_met_De_Zeeuw_en_Emanuelson_tegen_PSV.html