Jol: Ik weet nog niet of Luis hem hárd heeft gebeten (Video)

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Met de aanvoerdersband om zijn arm begint Luis Suárez morgenavond in een uitverkochte Arena aan de thuiswedstrijd tegen Real Madrid. De leiding van Ajax hecht zo veel belang aan de laatste thuiswedstrijd van de groepsfase in de Champions League dat de spits tijdens de krachtmeting met de koploper van Spanje de belangrijkste ambassadeur van de club op het voetbalveld is.

De directie van Ajax besloot de topschutter maandagmiddag uiteindelijk wel te bestraffen voor de manier waarop hij zaterdag in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen PSV tegenstander Otman Bakkal buiten het zicht van scheidsrechter Bjorn Kuipers in zijn nek beet.

De Amsterdamse club schorste de ontvlambare aanvoerder voor de komende twee competitieduels met VVV en NEC. Suarez moet bovendien een fors geldbedrag aan een nader te bepalen goed doel doneren. De openbare aanklager van de KNVB is inmiddels een vooronderzoek naar het incident gestart. De voetbalbond kan uiteindelijk besluiten om de spits een langere schorsing op te leggen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113401/Jol__Ik_weet_nog_niet_of_Luis_hem_h_rd_heeft_gebeten__Video_.html