Voorbeschouwing AJAX-Roda JC

Bron: www.afca.nl

Na de interlandweek met oefenwedstrijden waarbij diverse Ajacieden voor hun land uitkwamen, volgt nu een drukke periode waarbij de Godenzonen in drie weken maar liefst zeven wedstrijden moeten spelen in de competitie, beker en Europa League. Achtereenvolgens speelt de club tegen Roda JC (thuis), Steaua Boekarest (thuis), RKC Waalwijk (uit), Steaua Boekarest (uit), ado den haag (thuis), AZ (uit) en FC Twente (uit). Voorwaar een mooi rijtje, waarbij we hopelijk op alle fronten kunnen meestrijden.

Eerst maar eens dus Roda JC verslaan. De uitwedstrijd eerder dit seizoen staat ons nog goed op het netvlies: het was de definitieve doorbraak van Hoessen in de basis. De spits speelde in dat duel een belangrijke rol als aanspeelpunt, maar toch wist AJAX pas in blessuretijd de overwinning te pakken. Roda speelde toen erg defensief en ook dit keer verwachten we geen aanvallende intenties van de equipe van trainer Ruud Brood. Voordeel is echter wel dat het veld in de Arena een stuk beter zal zijn dan de grasmat in Limburg, die erg veel last heeft van de weersomstandigheden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-ajax-roda-jc-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-ajax-roda-jc-2