Kortom - Hoogendijk naar Arsenal, Livorno ontslaat trainer

Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Een opvallende transfer in het vrouwenvoetbal: Anouk Hoogendijk (foto) verruilt Ajax voor Arsenal ? De 28-jarige verdedigende middenvelder tekent voor één seizoen in Londen ? In juli 2012 kwam Hoogendijk over van FC Utrecht ? Hoogendijk is 94-voudig international en speelde eerder al in Engeland bij Bristol Academy ? De competitie begint in april ?

? Harry Gommans is op proef bij FC Oss ? De spits traint mee bij de Jupiler League-club van trainer Gert Aandewiel ? Gommans zat sinds zijn vertrek bij De Graafschap zonder club ? De dertigjarige spits kwam voorheen uit voor onder meer Fortuna Sittard, Excelsior, Vitesse en Roda JC ?

? Livorno heeft trainer Davide Nicola op straat gezet ? Nicola (40) leidde de ploeg vorig seizoen naar promotie uit de Serie B, maar vindt zijn team nu terug op de voorlaatste plaats ? Het ontslag komt twee dagen na de 3-0 thuisnederlaag tegen Parma ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kortom-hoogendijk-naar-arsenal-livorno-ontslaat-trainer.htm