Ajax schittert bij vlagen tegen hekkensluiter PEC: 5-1

Ajax heeft in de eigen Amsterdam ArenA een ruime competitie  overwinning geboekt op hekkensluiter PEC Zwolle. Na een moeizame start liep de ploeg van Peter Bosz uiteindelijk uit naar een 5-1 overwinning.

Bekijk via deze link het fotoverslag van dit duel.

Ajax keek al vroeg tegen een achterstand aan toen Wout Brama ontsnapte aan de aandacht van de Ajax-verdediging en geheel vrij de 0-1 kon binnen schieten. Ajax herpakte zich snel door twee twee corners van Ziyech. Davinson Sanchez was twee keer het eindstation van zo’n scherp aangesneden voorzet vanaf de zijkant. De Colombiaanse verdediger poetste in de achtste minuut de vroege openingstreffer van Brama weg en zette Ajax in de 38e minuut met een tweede rake kopbal zelfs op een voorsprong.