Voorbeschouwing NEC – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In speelronde 30 neemt Ajax het in Nijmegen op tegen NEC. Nadat Ajax in de vorige wedstrijd met 4-1 wist te winnen van AZ, gaat het nu op bezoek bij de nummer 14 van de competitie.

Aan de kant van NEC ontbreken centrale verdedigers Robin Buwalda en Mikael Dyrestam. Buwalda kampt nog altijd met een enkelblessure en Dyrestam is geblesseerd aan de knie. NEC draait onder trainer Peter Hyballa een wisselvallig seizoen. De ploeg heeft de laatste tien wedstrijden negen keer verloren en één keer gewonnen. De Nijmegenaren strijden dan ook tegen degradatie. Hoewel het op vijf punten staat van hekkensluiter Go Ahead Eagles hebben de supporters van NEC weinig tot geen vertrouwen in een goede afloop.

NEC treft de komende weken Ajax, FC Twente, sc Heerenveen, Excelsior en AZ nog. Dit zijn zware tegenstanders, waardoor de Nijmegenaren nog flink aan de bak mogen. Puntje van hoop is talent Ferdi Kadioglu. De 18-jarige Arnhemmer valt regelmatig in en wist tegen rivaal Vitesse voor de gelijkmaker te zorgen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/voorbeschouwing-nec-ajax/