Ajax probleemloos langs Go Ahead in bekerduel: 3-0 (Incl. foto’s)

Ajax heeft zonder ook maar een moment in de problemen te komen de volgende ronde van de KNVB beker. Erik ten Hag had zijn elftal flink door elkaar gehusseld, maar won in eigen huis zonder moeite van Go Ahead Eagles: 3-0. De koploper van de eerste divisie hield in de Johan Cruijff Arena ruim een half uur stand. Het was David Neres die met een snoeihard schot in de 35e minuut de ban brak: 1-0. Hij trof doel op aangeven van een gretige Zakaria Labyad, die drie minuten later zelf doel trof (2-0). Na ruim een kwartier spelen in de tweede helft kon Klaas-Jan Huntelaar van dichtbij de 3-0 binnentikken na een goede voorzet van Rasmus Kristensen. Daarna had Ajax nog een paar kansen om de voorsprong te vergroten, maar onder meer Dani de Wit kopte over voor een leeg doel.