Ajax heeft geen antwoord op geniepig Getafe en verliest: 2-0 (Incl. foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft het heenduel in de tweede ronde van de Europa League met 2-0 verloren. De ploeg van trainer Erik ten Hag slaagde er niet in om een antwoord te vinden op het spel van Getafe. De Spanjaarden trokken alle registers open qua geniepigheid en toneelschool en werden ook nog eens vorstelijk beloond: 2-0. 

Ten Hag begon verrassend zonder Eiting maar met Traore  in de spits. Bruno Varela nam onder de lat de plaats in van de geschorste André Onana. Beide ploegen konden in de openingsfase geen gevaar stichten, en pas na twintig minuten werd het eerste schot op doel gewaagd. Deyverson beproefde van even buiten het strafschopgebied zijn geluk, maar Varela dook de bal uit de hoek vandaan. De goalie probeerde net als Onana voetballend mee te doen in de Amsterdamse defensie, maar beseft kennelijk nog steeds niet dat hij geen Onana is en beleefde daardoor een paar hachelijke momenten.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/02/20/ajax-heeft-geen-antwoord-op-geniepig-getafe-en-verliest-2-0/