Slordig en inspiratieloos Ajax verliest van Willem II: 0-2 (Incl foto’s)

Ajax heeft vrijdagavond zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden en daar was Willem II verantwoordelijk voor. De toeschouwers in de Johan Cruijff Arena kregen een zeer slordig en inspiratieloos Ajax voorgeschoteld en zagen uiteindelijk de club uit Tilburg de drie punten pakken.

Ajax begon net als afgelopen zondag tegen FC Twente zeer slordig aan de wedstrijd en speelde Willem II in de kaart. De club uit Tilburg kwam al met veel zelfvertrouwen naar Amsterdam en gaandeweg de eerste helft liet men zien niet voor niks op de vierde plaats te staan. Hakim Ziyech kreeg enkele kansen om de score te openen maar was net als het hele elftal niet scherp genoeg. Uitgerekend Che Nunnely stormde vlak voor rust uit een counter alleen op Onana af en het was Dest die de oud-Ajacied wist te vloeren in de zestien. Kuipers wees naar de stip en Ndayishimiye scoorde uit de strafschop de 0-1.