Branie: Ajax moet zich herpakken tegen PSV

Bron: www.ajaxshowtime.com

Voorafgaand aan alle grote wedstrijden van ons aller Ajax blikken we samen met Het Parool vooruit in de podcast Branie. Ajax - PSV staat voor de deur en dus was dat aanleiding voor het opnemen van een nieuwe aflevering, de vierde van het seizoen! Finn Dekker, Jesse ter Haar, Ronald Ockhuysen en Dick Sintenie staken de koppen bij elkaar: wat voor wedstrijd wordt het in de Johan Cruijff ArenA?

De invulling van de opstelling is misschien wel het grootste vraagteken. Tegen FC Groningen bleek eens te meer dat Erik ten Hag de puzzel nog niet heeft gelegd. Wie vormen zondag de dubbele zes en krijgt Lassina Traoré een basisplaats tegen de Eindhovenaren? 

Verder gaat het over de ontwikkelingen op de transfermarkt. Noa Lang, Nicolas Kühn en Hassane Bande werden allemaal verhuurd. Ryan Babel werd aangetrokken, maar lijkt nog niet helemaal op stoom. Maar er zijn ook geruchten! Bijvoorbeeld het nieuws dat FC Barcelona geïnteresseerd zou zijn in Dusan Tadic. Ajax zou daarentegen gecharmeerd zijn van aanvaller Antony, een Braziliaans wonderkind van negentien. Marc Overmars moet dan wel diep in de buidel tasten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128776/branie-ajax-moet-zich-herpakken-tegen-psv