Telegraaf: ‘In en rond Ajax-selectie twijfel of selectie breed én geslepen genoeg is’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is voorlopig niet van plan de huidige selectie uit te breiden met nieuwe spelers, zo gaf Erik ten Hag afgelopen vrijdag tijdens de persconferentie voor het duel tegen Sparta aan. Alleen als sleutelspelers als André Onana en Nicolás Tagliafico onverhoopt vertrekken lijkt Ajax nog de portemonnee te willen trekken. De Telegraaf vraagt zich openlijk af of een dergelijk standpunt wel verstandig is. Volgens de krant zijn er ook  ‘in en rond de selectie’ twijfels ontstaan of de selectie breed én geslepen genoeg is om in alle competities optimaal te kunnen presteren.

Volgens Ajax-watcher Mike Verweij zou een ervaren linksbenige verdediger, die centraal en als linksback uit de voeten kan, én een gelouterde extra middenvelder in zijn optiek geen overbodige luxe zijn. Zeker als er blessures of schorsingen bij voetballers als Daley Blind, Tagliafico en Ryan Gravenberch gaan komen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/09/14/telegraaf-in-en-rond-ajax-selectie-twijfel-of-selectie-breed-en-geslepen-genoeg-is/