Game Talk van Opa Spoor: Ajax – NEC

Bron: www.afca.nl

NEC-thuis: de eerste van de nog 7 resterende finales. Tot nu toe is het een mooi weekend. Gisteren verloren de kakkies in Heerenveen waar Marco dus goed werk leverde, even voor half drie was het in het supportershome feest toen de kompels de gelijkmaker scoorden tegen de heet wordende lampies.

De kakkies blijven toch rare wezens. Twee jaar geleden bestormden ze het maasgebouw, een paar dagen geleden stonden ze in de rij bij Blijdorp voor een badkamerolifantje.

Het waren rustige dagen voor de ware Ajacied. Uiteraard werden er weer allerlei spelers in verband gebracht met een vertrek uit Amsterdam. Helaas zal dat altijd wel zo blijven.

Louis van Gaal is na wat overwinningen op niets betekenende B-landjes toegetreden tot de orde van kakkerlakken. Hij wenst de kakkerlakken een kampioenschap. Zielig Louis, gelukkig neemt niemand je meer serieus in Amsterdam.

Voor de wedstrijd maken veel supporters van de gelegenheid gebruik om even “jeugd te snuiven” bij de B1 op de Toekomst. Altijd leuk om talenten te zien spelen die over een paar jaar in de Arena zijn te bewonderen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gam-talk-van-opa-spoor-ajax-nec/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gam-talk-van-opa-spoor-ajax-nec