Ajax met El Hamdaoui en Mido naar VVV-Venlo

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Mounir El Hamdaoui kan zondag met Ajax tegen VVV-Venlo voetballen. De spits heeft nauwelijks last meer van een enkelblessure, die hij dinsdag tijdens het duel met Real Madrid opliep. Ook Mido doorstond zaterdag een laatste test. Hij zat de afgelopen week met een liesblessure aan de kant.

Trainer Martin Jol kan beide centrumaanvallers goed gebruiken. Hij mist voorlopig de geschorste Luis Suarez, die tegen VVV-Venlo waarschijnlijk door Miralem Sulejmani wordt vervangen.

Ajax hield slechts een puntje over aan de laatste drie competitiewedstrijden tegen PSV (0-0), AZ (2-0) en ADO Den Haag (0-1).

Trainer Martin Jol heeft ook Daley Blind in zijn selectie opgenomen. De zoon van assistent-trainer Danny wordt na de winterstop waarschijnlijk een half jaar verhuurd.

De wedstrijdselectie van AjaxMaarten StekelenburgJeroen VerhoevenGregory van der WielToby AlderweireldJan VertonghenVurnon AnitaEyong EnohMiralem SulejmaniChristian EriksenMounir El HamdaouiSiem de JongUrby EmanuelsonDaley BlindTeemu TainioDemy de ZeeuwOleguerÖziblizMido

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113466/Ajax_met_El_Hamdaoui_en_Mido_naar_VVV_Venlo.html