Kortom - Seedorf mist Honda, dode bij bouw WK-stadion

Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? AC Milan-trainer Clarence Seedorf kan zaterdagavond bij Napoli niet beschikken over Keisuke Honda ? De Japanse middenvelder werd getroffen door een buikgriep en reist derhalve niet af naar Napels ? De inzetbaarheid van Adel Taarabt en Michael Essien is nog twijfelachtig ?

? Patrick Ebert heeft nadat zijn contract bij Real Valladolid werd ontbonden, getekend bij het Russische Spartak Moskou ? De 26-jarige Duitser had zichzelf onmogelijk gemaakt bij Valladolid door te weigeren te spelen tegen Villarreal ? Valladolid eist overigens een vergoeding van Ebert ?

? In het Braziliaanse Manaus is er opnieuw een dode gevallen bij de bouw van het WK-stadion ? Een 55-jarige Portugese arbeider overleed bij het uit elkaar halen van een kraan buiten het stadion ? Het is de derde dode die in Manaus te betreuren valt bij de bouw van het stadion ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kortom-seedorf-mist-honda-dode-bij-bouw-wkstadion.htm