Klaassen en Veltman in voorselectie Oranje

Bron: ajax1.nl

Bondscoach Louis van Gaal heeft woensdag bekend gemaakt dat onder andere Davy Klaassen en Joël Veltman in de voorselectie van Oranje zitten. De bondscoach heeft naast Klaassen en Veltman ook Karim Rekik, Quincy Promes, Davy Pröpper en Jean-Paul Boëtius geselecteerd. Dat zijn opvallende namen. Het is duidelijk dat er een verjonging plaatsvindt in de selectie van het Nederlands Elftal.

Ook de beide doelmannen van Ajax, zowel Kenneth Vermeer als Jasper Cillessen, maken deel uit van de voorselectie. Naast de doelmannen staan ook Daley Blind en Siem de Jong op de lijst.

Volledige voorselectie Oranje: Doel: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City), Jeroen Zoet (PSV), Maarten Stekelenburg (Fulham) en Kenneth Vermeer (Ajax).

Verdediging: Daley Blind, Joël Veltman (Ajax), Jeffrey Bruma, Karim Rekik (PSV), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat (Feyenoord), Paul Verhaegh (FC Augsburg) en Ron Vlaar (Aston Villa).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/klaassen-en-veltman-in-voorselectie-oranje/