Ajax B1 wint overtuigend, ook A1 pakt drie punten

NEC/FC OSS A1 - Ajax A1 0-2Na enkele minuten spelen was er de eerste kans voor NEC/FC Oss. De bal ging over keeper Indy Groothuizen heen, maar Damil Dankerlui kon een tegendoelpunt nog net voorkomen. Even later was het aan de andere kant wel raak. Abdelhak Nouri schoot vanaf buiten de zestien meter in één keer raak: 0-1. Veel kansen kreeg Ajax in de eerste helft echter niet.

Na rust kwamen de kansen er wel, onder andere via Mauro Sasvastano. Twintig minuten voor tijd verdubbelde Ajax de voorsprong. Zakaria El Azzouzi gaf een goede pass op Nouri die vervolgens kon klaarleggen voor Vaclav Cerny. De Tsjechische aanvaller zorgde zo voor de 0-2 eindstand op het scorebord.

Opstelling Ajax A1: Groothuizen, Dankerlui, Sidoel (Sno), Mirani, Savastano, Vissers, Eiting, Nouri, El Idrissi (Dekker), El Azzouzi en CernyWissels: Van Bladeren, Sno, van de Beek en Dekker

Doelpunten:24' Nouri 0-170' Cerny 0-2

Ajax B1 - FC Volendam B1 4-0