Kortom - Graafland blijft, Keshi krijgt aanbieding

Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Feyenoord heeft het contract van zijn derde doelman verlengd ? De verbintenis met Ronald Graafland werd met één jaar opgewaardeerd ? Hij blijft zo tot medio 2014 aan de Rotterdamse club verbonden ? De 35-jarige doelman moest de afgelopen drie jaar Erwin Mulder en Kostas Lamprou voor zich dulden ? Graafland stond eerder tussen 1998 en 2000 al onder contract bij Feyenoord ? Eerder legde de club uit Rotterdam-Zuid Warner Hahn al vast voor volgend seizoen ? Dit alles zou kunnen duiden op een vertrek van Kostas Lamprou ?

? Stephen Keshi mag van de Nigeriaanse bond aanblijven ? De bondscoach van de voetbalploeg van de Afrikanen kondigde na het 2-0 verlies tegen Frankrijk zelf zijn vertrek aan ? Donderdag kreeg Keshi echter een nieuw contract aangeboden ? Volgens Nigeriaanse media gaat het om een financieel sterk verbeterde aanbieding ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/transferdagboek/kortom-graafland-blijft-keshi-krijgt-aanbieding.htm