Ajacieden spelen voor Nederlands (jeugd)elftal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax komt dit weekend niet in actie, maar dat betekent niet dat er geen Ajacieden in actie komen. Een grote groep Ajacieden is op pad met het nationale elftal. In dit artikel zetten we voor je op een rijtje welke Ajacieden in actie zijn gekomen voor de vertegenwoordigende elftalen van Oranje.

Nederlands elftal

Het Nederlands elftal verloor afgelopen vrijdag in de Amsterdam ArenA met 2-3 van Frankrijk. In het oefenduel verschenen Jasper Cillessen, Joël Veltman en Davy Klaassen aan de aftrap. Ook Riechedly Bazoer maakte minuten, hij viel al in de 36e minuut in voor de geblesseerde Wesley Sneijder. Dat betekent dat alle Ajacieden die bij de selectie zitten speeltijd kregen. Dinsdag speelt het Nederlands elftal nog een oefenwedstrijd, in en tegen Engeland.

Jong Oranje

Jong Oranje maakt geen kans meer om zich te plaatsen voor het EK en speelde daarom een oefenwedstrijd tegen Jong Noorwegen. De enige goal van de wedstrijd werd gemaakt door Anwar El Ghazi. Ook Queensy Menig, die door Ajax verhuurd is aan PEC Zwolle, stond in de basis bij Jong Oranje.

Oranje onder 20

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajacieden-spelen-jeugdinterlands/