Ajax blijft ongeslagen in Eredivisie na ruime zege op Heracles

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax blijft ongeslagen in de Eredivisie. De veertiende competitiewedstrijd van dit seizoen werd namelijk afgesloten met een zege. Ditmaal werd Heracles Almelo in de eigen Johan Cruijff ArenA met 4-1 opzijgezet. Quincy Promes was de grote man aan de kant van Ajax, dat niet altijd even overtuigend was. Hij scoorde twee keer.

Trainer Erik ten Hag verkoos Perr Schuurs boven Edson Álvarez als vervanger voor de geblesseerde Joël Veltman in de Ajax-defensie. De oefenmeester zag dat Heracles Almelo zich gedurende de eerste 25 minuten goed staande hield tegen Ajax. Het gaf niet veel weg, terwijl een Heraclied geregeld voor gevaar wist te zorgen voor het doel van André Onana.

Na 25 minuten moest Heracles-doelman Jannick Blaswich dan toch vissen. Een prachtige voorzet van Ziyech, door het midden gegeven, wordt erin gekopt door de inlopende Quincy Promes: 1-0. De treffer leek een exacte kopie van de goal van diezelfde Promes uit tegen Chelsea, eerder deze maand.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/127231/ajax-blijft-ongeslagen-in-eredivisie-na-ruime-zege-op-heracles