Ajax sluit 2019 af met klinkende zege op ADO Den Haag

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is het jaar 2019 op overtuigende wijze geëindigd. ADO Den Haag kwam op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en maakte geen moment aanspraak op een resultaat. Bij Ajax maakten drie spelers hun basisdebuut in de competitie en ook scoorden zij allen. Het werd uiteindelijk 6-1.

Zoals verwacht was Ajax vanaf het begin van de wedstrijd de ploeg met het initiatief. Basisdebutant Ryan Gravenberch werd al snel gevaarlijk, maar de eerste échte kans ontstond na ruim tien minuten voetballen. Een diepgaande Donny van de Beek gaf de bal voor op een vrijstaande Dusan Tadic, maar de Serviër kopte de bal recht op doelman Luuk Koopmans. Hierna volgde nog twee serieuze mogelijkheden. Jurgen Ekkelenkamp kwam vrij in de zestien, maar ook de middenvelder knikte binnen het bereik van de keeper. De derde kans was voor Lassina Traoré. Hij kreeg een dieptepass van Hakim Ziyech, maar kon net niet afwerken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/127960/ajax-sluit-2019-af-met-klinkende-zege-op-ado-den-haag