Dani Alves massaal gesteund door 'twitter-aapjes'

Bron: www.vi.nl

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

? Dani Alves werd zondagavond tijdens het competitieduel met Villarreal bekogeld met een banaan. De Braziliaan reageerde daar zeer sportief op door een hapje van het stuk fruit te nemen. De beelden gingen de wereld over en na een oproep van Neymar laten nu meer profvoetballers zich gelden. 'We zijn allemaal aapjes', luidt het credo. Prominenten uit de voetballerij, onder wie Dries Mertens, Sergio Agüero enCesare Prandelli, de bondscoach van Italië, steunen de rechtsback van Barcelona.

? Dani Alves is blij, maar bovenal verbaasd over de massale steunbetuiging aan zijn adres. 'Tijdens dit soort situaties waarin ik met racisme te maken krijg probeer ik dat op te lossen met humor. Maar dat de wereld mij zo steunt verrast me wel', aldus de aanvallend ingestelde rechtsback van Barcelona.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/dani-alves-massaal-gesteund-door-twitteraapjes.htm