Voorbeschouwing Ajax – AZ: Zal Milik weer starten?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax – AZ is op papier een echte topper. De Alkmaarders moesten dit seizoen even op gang komen, maar doen het inmiddels uitstekend. Na de winterstop werd er nog niet verloren en daarmee staat de club terecht op de derde plek in de Eredivisie.

Aanhaken of afhakenVoor Ajax is het duel met AZ een hele belangrijke wedstrijd. Mocht de ploeg van Frank de Boer puntverlies lijden, dan loopt koploper PSV bij eigen winst verder uit. Met een overwinning van Ajax blijven zij de koploper achterna zitten. Op 30 maart speelt Ajax in Eindhoven tegen PSV. Dat duel kan wel eens allesbeslissend zijn voor het kampioenschap.

Vanzelfsprekend is een overwinning op AZ zeker niet. Vorig jaar werd er in eigen huis met 0-1 verloren door een doelpunt van Aron Johannsson en ontving Ajax-verdediger Niklas Moisander na ruim een uur spelen een rode kaart. In het verleden had Ajax het veel vaker lastig tegen AZ. Dit seizoen werd er in Alkmaar echter vrij makkelijk gewonnen. Anwar El Ghazi (2x) en Nemanja Gudelj waren destijds de doelpuntenmakers.// < ![CDATA[// < ![CDATA[ (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});// ]]>

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/voorbeschouwing-ajax-az-2015-2016/