Onze Trots: 'Oma was voor F'noord om opa te pesten'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 3: cabaretier Viggo Waas, oud-speler en fan van de Amsterdamse club.

Veel mensen kennen Viggo Waas van televisie, film of theater. Zo was hij onder meer te zien in het programma Kopspijkers, waar hij vaak Johan Cruijff imiteerde. Daarnaast was hij te zien in Dit Was Het Nieuws en speelde hij onder andere in de film Alles Is Liefde. Ook is Waas vaak te horen bij Radio 538 in het programma van Edwin Evers. Maar Waas is natuurlijk ook supporter van Ajax. En niet geheel onbelangrijk: van zijn achtste tot 24e speelde hij voor de Amsterdamse club.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/100141/onze-trots-oma-was-voor-fnoord-om-opa-te-pesten