Blauwe kleding Everton best even wennen voor Klaassen

Bron: www.ajaxlife.nl

Klaassen kijkt ernaar uit om afscheid te nemen in de Arena. © Pro Shots

Als er voorheen een blauw tenue klaar lag, dan wist Davy Klaassen: we spelen vandaag een uitwedstrijd. Dat is sinds een paar weken anders. Hij verruilt deze zomer het rood-wit van Ajax voor het blauw van Everton. “Het is wel een beetje raar.”

Door Kevin Van Nunen

Joël Veltman merkte zelfs op dat foto’s van Klaassen in Evertonshirt wat hem betreft een behandeling hebben gehad in Photoshop. Hij kan zich amper voorstellen dat zijn oude ploeggenoot nu iedere week in het blauw speelt.

“Het is wel een beetje raar. Ik zei het toevallig nog tegen de materiaalmannen die bezig waren met de wedstrijdshirts: ik ben gewend aan rood en wit! Ik speelde natuurlijk wel eens in het blauw, maar dat waren uitshirts. Vanaf nu is het iedere week,” deelt Klaassen met Ajax Life.

Klaassen draagt bij Everton niet nummer 10, maar nummer 20. Geen nummer waar hij een speciale band mee heeft, het was gewoon een van de nummers waar hij nog uit kon kiezen. Nummer 10 was uiteraard gereserveerd voor Wayne Rooney, die terugkeert op het oude nest.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22136