Kuijt zet Rotterdam op stelten, Neymar droomt

Bron: www.vi.nl

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

? Maandagavond waren er honderden voetbalsupporters op de been in Rotterdam. Niet voor Feyenoord, Sparta of Excelsior, maar voor Fenerbahše. In de Zwartjanstraat in Rotterdam-Noord werd de eerste Fenerbah├â┬že-fanshop van Nederland geopend (foto boven). Die feestelijke gebeurtenis werd verricht door Dirk Kuijt, aanvaller van Fener en ex-spits van Feyenoord. Zijn aanwezigheid bracht een enorme mensenmassa op de been. En passant liet Kuijt zich, zoals we hem kennen, nog maar eens lovend uit over zijn Rotterdamse ex-werkgever. 'Ik ben en blijf een Feyenoord-man.'

? 'Als ik in de kleedkamer van Barcelona om me heen kijk, heb ik het idee dat ik in een computerspel ben beland.' Neymar, zelf toch ook geen kleine jongen, leeft sinds zijn overstap naar Bar├â┬ža vorig jaar in een droomwereld (El Mundo Deportivo).

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kuijt-zet-rotterdam-op-stelten-neymar-droomt.htm