Ajax laat koppositie glippen na 4-4 gelijkspel tegen SC Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft verzuimd de eerste plaats in de Eredivisie te pakken. In een waar spektakelstuk in de Johan Cruijff Arena kwam de formatie van Erik ten Hag niet verder dan 4-4 en dat had menigeen niet verwacht nadat PSV eerder op de middag punten liet liggen tegen FC Emmen.

Andre Onana had afgelopen vrijdag met griepverschijnselen de training verlaten maar leek gewoon aan te kunnen treden tegen Heerenveen. Echter in de warming-up haakte Onana geblesseerd af waardoor Lamprou mocht starten. Ajax kwam fel uit de startblokken en het was Tadic die al snel de 1-0 wist te scoren. Het antwoord van Heerenveen liet niet labg op zich wachten want via Lammers stond de 1-1 al snel op het bord. De wedstrijd golfde op en neer en het was opnieuw Tadic die wist te scoren. Niet veel later bracht een eigen doelpunt van Van Amersfoort de stand op 3-1 en toen Ajax ook nog eens een strafschop kreeg lag een 4-1 ruststand in het verschiet. Tadic miste echter vanaf elf meter.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/01/20/ajax-laat-koppositie-glippen-na-4-4-gelijkspel-tegen-sc-heerenveen/