A1-talenten in de rij voor trainingskamp

Bron: www.ajaxshowtime.com

'De afgelopen maanden heb ik de uit- en thuiswedstrijden bijgewoond. Ook heb ik een aantal trainingen gevolgd om een beter beeld van de spelers te krijgen. In mijn ogen vielen er vijf spelers echt op, waarvan ik denk dat ze grote kans maken om mee te gaan naar Zuid-Europa. Aschraf El Mahdioui, Ricardo Kishna, Anwar El-Ghazi, Leeroy Owusu en Jaïro Riedewald staan op pole-position. Allen trainden ze al eens mee met het eerste elftal. 

Ashraf El MahdiouiDe 17-jarige Aschraf kwam dit seizoen over van de B1 van Zeeburgia en begon in de A2 bij Gery Vink. Na enkele weken mocht hij al met A1 mee naar de uitwedstrijd tegen Vitesse. Zoals wel vaker bij Ajax, scoorde debutant El Mahdioui meteen. De wedstrijd werd bovendien met 0-1 gewonnen.

El Mahdioui speelt vaak als verdedigende middenvelder. Op deze positie kun je goed zien dat hij kalm is en een goede balbeheersing heeft. Door de rust die El Mahdioui mee heeft, heeft hij een voorsprong van een paar seconden op zijn tegenstander. Met zijn uitstekende techniek zie je hem tijdens de rondo's bij de trainingen dan ook zelden in het midden staan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/75940/talenten-in-de-rij-voor-trainingskamp-ticket.html