Onze Trots: 'Toen is Arena pas echt geboren als voetbalstadion'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 8: Martin Koolhoven, filmmaker en vaste gast in het voormalige AT5-programma Studio Ajax.

In Nederland geniet Koolhoven al enige tijd bekendheid. De regisseur bracht in Nederland onder meer Het Schnitzelparadijs (2005) en Oorlogswinter (2008) uit, maar inmiddels is Koolhoven ook in de internationale filmwereld een bekende. Zijn nieuwste film, Brimstone (zie de trailer onderaan de pagina), werd aan bijna tachtig landen verkocht  en begin maart waren er al zo’n 190.000 mensen die de western in de Nederlandse bioscoop bekeken. Koolhoven heeft het daardoor druk, maar hij vond gelukkig ook wat tijd om met ons over zijn liefde voor Ajax te praten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/104473/onze-trots-toen-is-arena-pas-echt-geboren-als-voetbalstadion