Onze Trots: 'Kans om spelers nog één keer te zien'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deze speciale eindejaarseditie: cabaretier, presentator en acteur, Roué Verveer.

Enkele dagen voor het ontslag van trainer Marcel Keizer was Roué Verveer bij ons op kantoor om een jaaroverzicht te maken. Vanwege het vertrek van de oefenmeester hebben wij besloten deze video niet te plaatsen. Het zou echter zonde zijn om er helemaal niets mee te doen. Om die reden plaatsen wij het verhaal van Verveer van vorig jaar uit de kerstspecial op onze site en daarnaast zijn de quotes over het afgelopen kalenderjaar toegevoegd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109568/onze-trots-kans-om-spelers-nog-een-keer-te-zien