Kortom - Norwich strikt Gutierrez, interlands voor Kosovo

Bron: www.vi.nl

Een doorlopende rubriek op de website van Voetbal International. In onderstaand overzicht lees je een korte weergave van nieuwtjes uit de mondiale en de vaderlandse voetbalwereld.

? Norwich City huurt Jonas Gutierrez voor de rest van het seizoen van Newcastle United ? De dertigjarige Argentijn kan na deze jaargang permanent worden overgenomen door Norwich, waar ook Leroy Fer en Ricky van Wolfswinkel hun brood verdienen ? Gutierrez speelde dit seizoen pas twee wedstrijden voor Newcastle ?

? Kosovo mag per direct oefenwedstrijden spelen tegen andere landen, heeft de FIFA besloten ? Omdat Kosovo nog geen officieel lid is van de wereldvoetbalbond mag het tijdens die duels geen nationale symbolen zoals vlaggen en logo's dragen ? Ook neemt het om diezelfde reden nog geen deel aan de aanstaande EK-kwalificatiereeks ?

? Livorno heeft Attilio Perotti aangesteld als nieuwe trainer ? De keuze voor Perotti is opmerkelijk, want hij is tevens technisch directeur van de laagvlieger uit de Serie A ? Perotti vervangt Davide Nicola, die eerder op de dag werd ontslagen ?

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/kortom-norwich-strikt-gutierrez-interlands-voor-kosovo.htm