Het Verhaal Achter: Jeffrey de Lange

Bron: www.ajaxshowtime.com

Iedereen heeft wel een favoriete Ajacied. De één houdt van die ene speler met een fijne steekpass, de ander kan genieten van een verdediger die al zijn duels wint. Het verhaal achter die populaire voetbalnamen is echter lang niet altijd bekend. In de rubriek 'Het Verhaal Achter' gaan we op zoek naar de achtergrond van jouw favoriet. In deel 8: Jeffrey de Lange, keeper sinds zijn geboorte en hét gedreven kind van de club.

‘Of ik het principe ken van Het Verhaal Achter? Nou, jullie komen langs, zuipen alle koffie op, vreten de koektrommel leeg en vragen ons het hemd van het lijf, haha.’ Vader John de Lange zet al bij de uitnodiging de toon voor een vrolijk gesprek over zijn zoon Jeffrey. Hij wacht ons bij aankomst in woonplaats Zwanenburg op in de deuropening met een sigaartje en het welkomstcomité binnen bestaat uit moeder Simone, opa en twee blije honden. We gaan zitten op de bank, de schotel met gevulde koeken en cakejes staat inderdaad keurig op tafel en we zetten de recorder aan voor de opname.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102040/het-verhaal-achter-jeffrey-de-lange