Programma titelkandidaten na de winterstop

Bron: www.ajaxshowtime.com

Met een voorsprong van drie punten op nummer twee AZ begint Ajax zondag aan de tweede seizoenshelft. In de vaderlandse competitie zijn nog zestien wedstrijden te spelen. AZ, de grootste titelconcurrent op dit moment, speelt net als Ajax nog Europees voetbal, terwijl PSV - dat tien punten minder heeft dan Ajax - niet meer in Europa uitkomt.

Welke moeilijke wedstrijden staan er nog op het programma voor Ajax, AZ en PSV? Wie treffen Ajax en AZ voor en na Europese wedstrijden? In onderstaand overzicht wordt per speelronde bekeken tegen wie de drie titelkandidaten zullen uitkomen.

Speelronde 19

Ajax begint na de winterstop met een thuisduel met Sparta Rotterdam. De Rotterdammers doen het met een elfde plaats prima. In de eerste seizoenshelft wist Ajax vrij eenvoudig te winnen op Het Kasteel: 1-4. AZ speelt in eigen huis tegen de verrassing van het seizoen Willem II, de nummer vier van de Eredivisie. In Tilburg kwam AZ niet verder dan een 1-1 gelijkspel. PSV tot slot gaat op bezoek bij nummer zestien VVV-Venlo. In Eindhoven werd het 4-1 voor PSV.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128116/programma-titelkandidaten-na-de-winterstop