PS: Ajax begint aan bijzondere voorbereiding

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de serie Preseason (PS) observeert Ajax Showtime de voorbereiding van Ajax op het seizoen 2020/2021. In deel 1 de voorbeschouwing op de officieuze seizoenstart van de Amsterdammers. 

Ajax lag, ondanks de zeer moeizame fase na de winterstop, op koers voor een nieuwe landstitel. De uitbraak van het coronavirus veroorzaakte het veelbesproken einde van het Eredivisie-seizoen. Nu, vier maanden na de abrupte seizoensbeëindiging, gaat de bal eindelijk weer écht rollen. Met deze voorbeschouwing ben jij helemaal klaar voor de seizoensvoorbereiding van Ajax.  

Opbouw seizoensvoorbereiding

Waar veel Eredivisie-clubs deze zomer voor een langere voorbereiding dan normaal kiezen, werkt Ajax op een andere manier toe naar het nieuwe seizoen. De Amsterdammers hebben, sinds de Eredivisie vanwege de uitbraak van het coronavirus werd onderbroken, in twee blokken van enkele weken getraind. Op 11 juli stond de laatste training van het tweede blok gepland en op 1 augustus gaat het derde en laatste trainingsblok van start. Tussen de trainingsblokken hebben de Ajacieden vakantie gehad. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133093/ps-ajax-begint-aan-bijzondere-voorbereiding