Onze Trots: 'Wilde ook het kapsel van Litmanen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Jesse Klaver, fractievoorzitter van GroenLinks.

Nadat hij tussen 2006 en 2009 lid was van het bestuur van DWARS, de jongerenorganisatie van GroenLinks, is hij sinds 2010 namens GroenLinks lid van de Tweede Kamer. Daar is hij sinds 2015 fractievoorzitter. Afgelopen maart vierde Klaver een groot succes met GroenLinks. Bij de verkiezingen behaalde de partij 14 zetels, een record zo bleek. Naast zijn werk in de politiek is Klaver ook een groot fan van Ajax. We zochten hem dan ook op in zijn werkkamer in de Tweede Kamer in Den Haag.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/107311/onze-trots-wilde-ook-het-kapsel-van-litmanen