Sfeerverslag: Heerlijk nieuwsrijke AVA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Wie dacht dat het vrijdag 16 november een rustige Algemene Vergadering voor Aandeelhouders (AVA) zou worden, kwam toch ietwat 'bedrogen' uit. Zo werd bekendgemaakt dat Noussair Mazraoui een nieuwe contractaanbieding heeft gekregen, dat Ajax en clubarts Don de Winter uit elkaar zijn gegaan, dat Leo van Wijk is opgestapt als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) en bovendien gaf directeur spelersbeleid Marc Overmars een update over het selectiebeleid met het oog op volgend seizoen. Een sfeerverslag.

Na een welkomstwoord van de - op dat moment nog - voorzitter van de RvC Van Wijk is het de beurt aan de directie van Ajax. Allereerst neemt algemeen directeur Edwin van der Sar het woord. De Voorhouter begint met het vertonen van een mooi in elkaar gezet filmpje. Een filmpje waar iedere Ajacied trots op kan zijn. De directeur blikt vervolgens terug op het voorgaande seizoen, wat 'dramatisch' genoemd wordt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/117104/sfeerverslag-heerlijk-nieuwsrijke-ava